8 februari 2013

såpdoft och andra finheter.Att mötas av doften av såpa när man alldeles genomtrött rinner in genom dörren hemma... är nästan obetalbart. Städning varannan vecka är ett av de senaste årens bästa beslut och så beroendeframkallande att jag inte vet hur man ska kunna sluta. Dessutom har vi ju tvingats plocka undan efter oss som aldrig förr. Hurra! säger kvinnan, barnen muttrar. Yngste sonen har till och med knäckt koden att om man aldrig stökar ner behöver man aldrig plocka undan. Det ni!

Efter att ha koffeinmarinerat mig till vakenhet efter jobbet - gick upp kl 4 i morse och stämplade in före 5, det ni 2 - vankas stenugnspizza med parmesan/serrano/grillad paprika & co, soffhäng med mina finaste och ett glas rött. Fredag at last!


5 kommentarer:

The Dress And Me sa...

Åh, det låter som en mysig fredagskväll.
Kram

HönaPöna sa...

Det där med städningen låter som något jag skulle kunna tänka mej...
Soffhäng är härligt efter en jobbvecka!

Husmusen sa...

Berätta mer om varannan vecka grejen... Vi behöver verkligen göra en plan nu när tiden ska räcka till mer...

en matsked grejer sa...

2 personer tillbringar två timmar med hela huset inkl torka köksluckor, lister, dörrposter, dörrar. Badrummet blir ytstädat - det behövs en grundligare gnuggning nu och då av oss inkl lite noggrannare på kakelfogar, men i stort är vi riktigt nöjda. Rut gör det hela ekonomiskt möjligt. Slå en pling så kan jag ge dig ett telefonnummer :) Kanske 1100 per månad.

Johanna | Tillvaron.se sa...

Drömmen! Helt värt det. Vi hade det till och med i vår 37 kvm lägenhet ett tag, men sen var vi inte så nöjda och då blev det inget mer. Men när man har lite större är det verkligen en lyx värd! Njut nu av såpadoften.