Moodboard för april bjuder Fabriken på idag. Här kommer en hastig sådan från mig!
Sparrisarna är på väg ner i stekpannan tillsammans med smör, olivolja, flingsalt och till sist en rejäl hög parmesan, för att om en stund få sällskap av grillat kött och grillad Saganakiost. Vi firar som sagt all sorts crap hemma hos oss. Ikväll firar vi att jag ska få nått så tjusigt som en facettledsblockad i den trilskande nerven i min whiplashnacke på Sophiahemmet imorgon. Håll tummar och tår för mig att det funkar som tänkt är ni rara!
Mer aprilinspiration hittar ni som vanligt här.
9 kommentarer:
Skärbrädan! Sparrisen! Och vilka bilder! Jag håller tummarna imorgon. /Hanna
Grymma foton, gillar allt!
Kram Sofia
Ljuvliga bilder. Jag älskar sparris. Missbrukar sparris!!
Håller tummarna stenhårt i morgon. Stenhårt. Klart att du ska med på tantfikan, räkna med bridgeblandning! :))
Nämen åh jag håller verkligen alla tummar för dej att det ska lyckas och att du ska slippa smärta.
Vilka fina bilder du visar!
Kram Lissen
(Passar på att följa dej på bloglovin också)
Å sparris, det är ju helt galet gott. Far min är sparrisodlare, så just nu håller jag på att längta ihjäl mig tills de där små gröna primörerna tittar upp ur jorden...
Sparris...det är så härligt när skyltarna om sparris dyker upp längs med vägarna, måste snart vara säsong eller har det varit för kallt i vår kanske... Underbart gott iallafall! Och såklart håller jag tummarna för dig imorgon!
kram Monica
Så fint och så gott!! Lycka till imorgon!
Håller tummar och tår.
Kram Helén
Jag håller tummarna stenhårt vännen. Tänker på dig idag.
Och helt ljuvliga bilder du bjuder på! Vår- och sommarkänsla så att det smäller om det. Nu längtar jag tillbaka till sköna sommarkvällar på verandan på Gotland...♥
Kram på dig
Skicka en kommentar