9 februari 2014

att passera 100 000.Igår passerade bloggräknaren 100 000. Så klart en del spam-klick. Men ändå. Känns i alla fall lite speciellt! Tack alla ni som läser och kommenterar för att ni vill vara med! Ni värmer mig med vänliga tillrop, uppmuntran och kluriga kommentarer. Jag fortsätter förundras över att detta lilla hörn av bloggvärlden där jag rör mig är ett så varmt och vänskapligt ställe. När jag började hade jag inga förhoppningar om att få en enda läsare. Jag ville mest bara få en ursäkt att fota lite mer och lära mig Photoshop (vilket jag ännu inte gjort, skam den som ger sig). Men så dök ni upp, en efter en. Sånna jag känner lite mer eller mindre, andra från början totala främlingar men med tiden allt mindre främmande och allt mer vänner. Några av er har jag numera träffat på riktigt. Vi följer varandras liv via bloggar och instagram, peppar, hejar och skämtar i vått och torrt. Så ett innerligt TACK från mig till er för att ni berikar mitt liv och låter mig vara en del av ett hörn av ert.

4 kommentarer:

Petra / Popetotrora sa...

Tack själv för en härlig blandning av fina bilder, roligheter, kloka betraktelser och massa annat.

Jenny sa...

Ja, visst är det roligt och mysigt här i blogglandia ;) Jag har varit här förut, men är nu tillbaka! Grattis till alla klicken, kommentarer m.m.
Ha en fin start på veckan, kram Jenny

Styrbjörn sa...

Grattis till alla besök och spam. Visst är det härligt med det digitala umgänget som sker lite i blindo. Som i ett mörkt rum där männen säger "ping" och kvinnorna säger "pong". Efter ett tag kan man hitta en balans.

Lycka till med photoshoppandet och det fortsatta bloggandet.

Dagar av lycka sa...

Wiiieeeeehoooo! GRATTIS till de 100.000. Ingen dålig siffra du :)

Kraaaaaam Anna