22 augusti 2011

bebisskryt.

Lilla Fröken RandigVi ska inte ha flera barn här i huset. Inte förrän det blir barnbarn om några ljusår eller så. Men när jag ser de där små shortsen ovan är det nästan att jag ändrar mig! Just den där modellen i sådär smårutigt tyg är det gulligaste bebisplagg jag vet. Märket Lilla Fröken Randig är min systers, atéljen och butiken delar hon med en vän på Vallgatan i Göteborg. Kvalitéten på fotona i det här inlägget är lite si och så, tur att hon syr bättre än jag fotar.


Lilla Fröken Randig
Det är nått speciellt med små spädispojkar i sjömansrandigt...Lilla Fröken Randig

Illustrationerna gör hennes sambo Rob som är konstnär men i vanliga fall sysslar med en helt annan sorts konst. Prisbelönt faktiskt. (Om nu det här är ett skrytinlägg så är det ;)).


Hennes grönblommiga soffa är en av de coolaste jag vet. Och vad ska man ha för tyg på en fåtölj i en barnklädesaffär om inte med ugglor?Den här klänningen passade som fisken i vanten på det här lilla hjärtat!

4 kommentarer:

HEMLÄNGTAN sa...

Oj, så mycket fint! Även om jag inte heller har någon liten på g måste jag ändå besöka dem nästa gång jag är inne i stan. Kan vara bra till framtida presenter.
Tack för tipset!

Ha en toppendag!
Jenny

FlickornaLundgren sa...

Jisses vad underbara kläder! Fantastiskt fint!

Du, nu lägger jag en länk så jag inte behöver gå via kommentarerna för att komma hit!

Ha en fin dag!
Kram
/Anna

The Dress And Me sa...

Åh! Så fina ord, från min kära syster! Bloggkärlek älskar vi.
Kram

enannanhelena sa...

Det kan väl inte kallas för skryt när allting ser så fint ut?!? Skrev någonting någonstans nu i sommar om att Jante verkade vara på semester..., men du Cecilia jag tror faktiskt inte att han kommer tillbaka... kanske har han emigrerat till bottre Mongoliet eller så. Där kan han gott stanna, ett bra tag. ;)

På den tiden när jag ofta tog tåget de få milen till Göteborg, strosade jag ofta runt på Drottninggatan eller Vallgatan, på min väg mot Grönsakstorget och vidare bort mot Järntorget och Linnéstaden. Tyvärr kommer jag inte iväg så ofta nuförtiden.

Men om/när jag gör det så skulle jag gärna smita in till "Fröken Syster" ;) och köpa en sådan där urgullig sak, med valar på!! Vi har dessutom fått tillökning i släkten nyligen...

:)
/helena

ps. Gillar verkligen den rosiga fåtöljen! Och du, du är för rolig... med allt ditt "guld". fniss.