26 augusti 2011

in love i förpackningar I.
Misstänker att det finns fler som jag där ute. Som får nått speciellt i blicken när det kommer till lådor, kartonger, boxar, redan här rinner saliven till. Om jag hade obegränsat med pengar och självbehärskning skulle jag kunna handla hur många som helst!

Dessa små teburkar från ROOM till exempel. Jag hörde hur de ropade till mig när jag fumlade med mobilen för att fota dem. (Visst är det lite pinsamt att fota sig genom en affär? Jag muttrar alltid lite hemma sen över att jag inte tog mig tid att få bilder jag blir nöjd med, men i affären sviker mig modet.)

Mönstrade Housedoctor-lådor. I say no more.

Eller zinklådor. Vet faktiskt inte om jag ska vara stolt eller nästan lite besviken för att jag var så motståndskraftig på Housedoctor! Men en sak köpte jag faktiskt och det gav mig hicka. Ska bara fota den först så dyker den upp här inom kort :)

4 kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Jag håller med! Jag blir också alldeles mjuk inombords när jag ser fina lådor - det är något väldigt speciellt! :)

Jag önskar dig en finfin fredag!
Kram Sofia

Skridskoänkans glada dagar sa...

Förpackningar är klart beroendeframkallande ! Och jag häller också med om att man känner sig lite skämmig när man försöker fota i en butik , skönt att vi veta att vi är flera.
Jag är självklart också nyfiken om det blev en ny förpackning?

Kram Carina

popetotrora sa...

Ja, jag är likadan. Skulle nog kunna köpa på mig hur mycket fina lådor och förpackningar som helst. Motiverar det med att dom är bra som förvaring och för att inte ha så mycket grejer framme jämt. Men nu börjar det bli så mycket lådor hemma att det ser lika stökigt ut i alla fall. :-)

a piece of happiness sa...

Nästa gång du kommer upp till sthlm och vill fota kan jag hänga med. För jag tror det känns bättre att fota med någon, mitt mod sviker nämligen också.

Fick någon låda följa med hem?