1 augusti 2011

att tvångsmata någon med nalletassar.
Idag går allt i slow motion. Efter en natt med åtta hundpromenader mellan midnatt och kl nio är vi rätt slut. Tintins mage gillade uppenbarligen inte mjölken han snodde åt sig av katterna i kombo med ett stort grisöra i lördags. Har aldrig behövt tvångsmata något av barnen med vätskeersättning, men någon gång ska vara den första.

Att göra-listan är det enda jag tänker städa undan idag!5 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Men fy vad jobbigt, för er båda.

Jag behöver ju inte tvångsmata min sambo men tjata lite på att han ska dricka ordentligt. Magbacillen är envis på honom.

Kram

Hem Ljufva Hem sa...

En sån fin gosse.Gillar den där rasen.Dåliga hundmgar är inget kul...
Kram Kicki

Fru Westman sa...

Nämen stackare! :( Hoppas att han repar sig snabbt!

Kram Linda

enannanhelena sa...

Hm. Igenkänningsfaktor hög på detta inlägget. Även om vår gamla katt inte dricker mjölk, för det tål hon inte, hon brukar få en skvätt yoghurt istället. I alla fall så har hon en krånglande mage. Och med ålderns rätt så går hon på låda, här hemma inomhus, numera alltid. Så när hon inte är bra i magen, så får man se upp, eller kanske rättare sagt ner, i lådan. Häromnatten var hon tvungen att gå 4 ggr. Och göra "det stora". Konsistensen ska vi inte prata om. Suck.

Då är det bara att upprepa mantrat; - de är ju söta också, de är ju söta också. Och goa. Visserligen körde jag mantrat med MYCKET sammanbitna läppar den natten. Men ändå. :)

/helena
Skönt att läsa att han kryat på sig sedan detta inlägget skrevs!

FaB Keramik sa...

Min lilla gulle då! Hua!