9 augusti 2011

ljuva toner från köket.
Ljuva toner från köket när mannen fixar med middagen. Han slår på stort med stek på grillen och Hasselbackspotatis. Skönt att inte alltid vara den som fixar käk!

Under tiden tittar jag på upplösningen av min favoritfilm: Under solen med Helena Bergström och Rolf Lassgård. Sällan är svensk film så fulländad - varje min, gest och replik. Helt genialisk! En film att bli varm i hjärtat av.

7 kommentarer:

Hem Ljufva Hem sa...

Den filmen är "sketabra".Lassgård är bra i det mesta han gör.
Go mat det vankas hemma hos er...
Kram Kicki

Skridskoänkans glada dagar sa...

Jag såg den filmen när den var ny , kanske dags att se den igen nu när det gått en tid och man blivit lite mer livs-vis.

Oj oj ingen mat har jag att bjuda på då jag mest går omkring grinig med min onda fot. Är det så att sådana här stukningar tar tid att läka?
Så himla jobbigt när man har ett jobb man står upp hela dagen , nu slutgnällt för idag.

Fin kopp du väntar på. Jag hade en önskan att få stanna hos Frida under vår semester men som du vet shopping och män är svårkombinerat!

Kram Carina

popetotrora sa...

Vardagslyx! :-)

Lisa sa...

Hej C!!
Ville bara skicka en liten hälsning till dig, tycker du har en super mysig blogg som jag gärna läser!!!
Hoppas allt är bra!
Kram Lisa T (fd kollega)

FlickornaLundgren sa...

Såg den filmen när den gick på bio och fastnade inte alls för den då, men jag kanske skall se om den nu när det har gått några år! Troligen missade jag det braiga då iallafall ;-)

Ha en fin kväll!
/Anna

millandante sa...

Samma lyx med matlagningen här då maken har semester och gillar att laga mat:) Sånt gillar vi;) Fast jag har jobbat istället för att kolla på film, roligt det också på sitt sätt;)

Vilka underbara buketter du gjort och visar i tidigare inlägg!!

KRAM

enannanhelena sa...

Å, den där filmen har jag nog faktiskt bara sett en gång, minns att det var lite pinsamt när vi såg den på bio... tillsammans med mina svärföräldrar... ;) Men det ÄR en väldigt fin film. Och Lassgård vad ska man säga? Han är en skitbra skådis - för att tala klarspråk!

:)
/helena