14 augusti 2011

med guldtackan på mackan.
Frestande locksång från Hötorget: "Kantareller halva pris!" Som en blixt från klar himmel slår mig tanken - vi köper det till frukost!

Dignande kantarellmackor tillfixade i ett pyttelitet hotellpentry med en kopp te och lite Tropicanajuice, mmm. Det är inte bara guldkant på tillvaron, hela tackan ligger ju på mackan!


5 kommentarer:

The Dress And Me sa...

Mmm ser gott ut!!

Skridskoänkans glada dagar sa...

Halva priset och värsta lyxmåltiden är inom räckhåll!
Lördagar vid stängning är rätt tid att fynda . Man kanske inte fyndar på Room som ligger alldeles i närheten , men det var där jag hittade den gula brickan.

Kram Carina

enannanhelena sa...

Det ÄR verkligen det här som är det riktiga guldet! 24 karat liksom. Ser ut att vara mackor värda sin vikt i guld dessutom. :) Det riktigt vattnas i munnen när jag scrollar ner genom din måltid. Och utsikten sen, den måste förhöjt smakupplevelsen ytterligare? Äta med alla sinnen, det bör man!

Ni ser ut att ha det bra.
:)
/helena

Anna -Dagar av lycka sa...

Gud så smarrigt :-) Och halva priset är inte det sämsta. Nästan lika bra som egenplockade!

/Anna

Hildas hem - Sofia sa...

Åh herre jisses vad gott! Jag sitter här med kurrande mage och skulle göra väldigt mycket för att få en sån där kantarellmacka. Men jag får nöja mig med annan lunch - för ikväll ska vi minsann äta sådana godingar som du har gjort. Guldet ligger i kylen och väntar :)

Hoppas att du har en härlig dag!
Kram Sofia