24 maj 2013

back in business.
Det är så njutbart nu. Trädgård igen. Äppelblommen. Alla självsådda klematisar som dyker upp här och var i trädgården har börjat gå i blom... I helgen blir jag äldre än Alfons Åbergs pappa. Är lite fast i tanken faktiskt fast jag för övrigt inte har någon åldersnoja.


Men om ni tror att jag är en sådan som har perfekt ordning i trädgården bedrar ni er. Det som hinns med blir gjort och resten får vara till en annan gång...

8 kommentarer:

LiseLotte sa...

Grattis i förskott då!!

Jag tycker inte om perfekta trädgårdar. Finns ingen charm i dem.

Ser man en sådan så tror man att antingen har husets ägare en trädgårdsmästare eller så har det inget liv. För de gör inget annat än ligger i rabatterna.

En trädgård ska ha skavanker :-)

en matsked grejer sa...

Preciiis. Här har vi en som fattar :) Kram LiseLotte!

Johanna | Tillvaron.se sa...

Vackert!

Men hur vet man hur gammal Alfons pappa är? Det har jag missat.

creando sa...

Så fint! En sån ljusslinga hade gjort mig lycklig utanför. Kanske ska jag slå till i år? Jag har ju trots allt önskat mig en i flera år....

Kramar

Dagar av lycka sa...

STORT, STORT grattis på födelsedagen du underbara människa (för det är väl idag?????) Hoppas att dagen har varit riktigt, riktigt bra!!!!

kramar i massor! /Anna

en matsked grejer sa...

Tack, tack! Jo, det är idag :) och det är en finfin dag! Kram

en matsked grejer sa...

Markslöjd - samma som Granit har. Finns i fler olika längder. Köpte till en utomhusdimmer så vi kan variera ljusstyrkan - mycket användbart!

Min plats i solen sa...

Jag tokgillar dina bilder vännen! Så läckra! Och jag kan skriva under på det där med trädgård. Här blir det som det blir. Allt efter ork och lust och vi njuter lika mycket av trädgården för det.

Och ett stort grattis i efterskott på födelsedagen kära du! Jag hoppas du fick en fantastiskt fin dag och blev firad med pompa och ståt. :)

Kram Lotta