15 maj 2013

ett förtjusande rum till en förtjusande liten kille.Blev så oemotståndligt fotosugen när jag klev in i min lille systersons rum för några veckor sedan. De bor ju tvärs över landet från oss så det blir tyvärr glest mellan besöken och jag hade inte sett hur fint de gjort i ordning. Vitmålade plankgolv är riktigt snyggt, speciellt till grå väggar.
 Lite extra stolt blir jag ju över silverplanet som hänger där. Min 11-åring gjorde det i slöjden till sin lille kusin.
Familjens katt Dixie är en av katterna ur vår kull kattungar som vi fick helt oväntat för några år sedan. Numera går hon i alla fall i närheten av de nya familjemedlemmarna, men helt säker på att de tillhör den goda sidan är hon inte... Gilla för mumintapeten!
Det blå tyget med stjärnor som går igen i båda gardinerna, kuddarna och spjälskyddet är så fint!
Spjälisen sov våra barn i och våra kusiner före oss. Vår moster målade dekorationen till sina barn. Hon finns ju inte mer så det kändes så fint att lägga handen där hon målat, kväll efter kväll när det skulle vyssjas barn...

Snyggtavla från Lilla Fröken Randig. Snabbfixade vimplar: Motivpapper ihopsydda med kantband


Och en alldeles bedårande tavla med en liten hand och liten fot hänger ovanför sängen där en bedårande liten kille fäller ner sina långa ögonfransar mot kinden och drömmer sött.


4 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

Åh, vad fint! Nästan så att man blir lite sugen på att få inreda ett bebisrum igen. Fast... det får nog vänta till barnbarnen ;)

Kramelikram

Johanna | Tillvaron.se sa...

Finfint! Och silverplanet är ju helt fantastiskt. Dock är det lite trist för det skulle inte alls vara lika charmigt om jag snickrade ihop ett själv här hemma någongång. De där sakerna ska göras i slöjden :)

Maria - Snickaregården sa...

Så fint han har det :)
Kram Maria

Min plats i solen sa...

Åhhh! Så fint! :) Och vilken fin gåva av sonen att ge sin kusin. Jag förstår att kameran gick varm i detta rum. Så fint! :)

Kram på dig