4 maj 2013

myset är här nu.Äntligen äntligen! Glashuset är öppnat för säsongen, inte bara för dagtidsguldstunder om solen skiner, utan för kvällsfantastiska tillfällen. Som igår: Spontanträff med vänner, finpizza och rödvin. Love it!

5 kommentarer:

Helén i Vilrummet sa...

Visst är det skönt med inglasad altan (för det är väl det du menar?!). Satt själva lääänge igår kväll med ett glas vitt och njöt av att vara ute men ändå inne. Härligt!

Kram Helén

I min smak sa...

Det ser verkligen fint ut ditt glashus, surfade just runt och tittade på det! En riktig säsongsförlängare och skönt även när det regnar. Grattis till dej som har ett!
Susanne

Johanna | Tillvaron.se sa...

Så mys. Verkligen drömmen att ha ett glashus med lyktor och mys i. Här jobbar vi på att få balkongen i ett skick så man kan gå ut i alla fall - men det blåser ju där, buhu.

en matsked grejer sa...

Jo, det är det jag menar. Det är ett halvt växthus som sitter monterat på husväggen. Känslan av att vara ute fast man är inne och LJUSET -obetalbart. Kram!

Min plats i solen sa...

Det är en härlig tid nu. Det är som om vi alla vaknar upp tillsammans med naturen dessa dagar. Dags att njuta av livets goda efter den långa vintern.

Ha det gott där i ert vackra glashus!

Kram Lotta