13 maj 2013

vissa dagar är mer intressanta än andra.


Intressant dygn. Somnade ovaggad efter två korta nätter. Flög rakt upp i natt av att någon smällde ner handtaget till ytterdörren. Väckte mannen som flög lika högt och for ut i hallen. Ingen där, ingen i trädgården. Insåg att fru katt hoppat på handtaget.

Kom på att ingen sagt åt sonen att väcka sig själv. Alltså fick jag sätta klockan och väcka honom. Det är ju det man vill när man lyckats somna om den där ungefär enda gången per hundra morgnar det lyckas.

Fick ett sms på förmiddagen av samme son som undrade hur många jättesalamikorvar jag ville ha. Han upplyste mig om att de idag skulle rapportera hur många de sålt till förmån för klasskassan. Jag visste varken att de sålde salami eller skulle på klassresa i början av juni. Intressant som sagt.

Lite krydda i tillvaron en ljuvligt ledig dag. Tråkigt vore ju trist. Idag blommade i alla fall magnoliorna på den lilla gården nere på stan dit jag måste gå och titta varje år.

7 kommentarer:

Johanna | Tillvaron.se sa...

Haha. Underbart. Hur många jättesalamikorvar blev det?

Fint o Fult sa...

Ja men visst, tråkigt är ju trist och hos dig verkar det minsann inte vara tråkigt :) Gissar att det blir mycket salamimackor till frukost framöver... Och magnolia är ju bara helt fantastisk när den blommar!
Och tack för ditt finfina hejarop hos mig, ja det är galet skönt när projekten äntligen börjar gå mot sitt slut...kan nog bli en flaska bubbel när det är klart :) kram Monica

Lantligt i smultronbacken sa...

Tänk när vår förra katt hoppade på handtaget så rädda vi blev många gånger. Men värst var det den natten vi hade glömt att låsa och när vi kom ner på morgonen så var dörren helt öppen. Sommar dock men hua så kallt det var inne och den hade nog stått öpppen läääääänge. Tur att inget hänt och nu känner vi en extra gång på dörren när vi lägger oss

Kram Teres

HEMLÄNGTAN sa...

Haha, har på känn att ungefär så där lite information kommer jag också få från min son då han blir större. Jag som är kontrollmänniska, hur ska det gå?

Det är så underbart vackert med Magnolia!!!

Kram, Jenny

Helén i Vilrummet sa...

Ha ha ha! Typiskt ungar! Men du var väl en god mor och köpte minst 10 st va? ;-)

Kram Helén

Maria at inredningsvis sa...

UNDEERBAR bild:) jag ÄLSKAR magnolia och det finns många träd av dem i GBG. Skön blogg du har.

Om du vill ha IKEA uteinspiration kan du kolla in min blogg:)

ha en kanondag

LOVE Maria från inredningsvis.se

Min plats i solen sa...

Haha, ja då tuggas det mycket salami nu kan jag tänka mig? ;)

Kram på dig du härliga kvinna♥