21 maj 2013

önskar mig lite sånt här II.För att kompensera min familj för alla år jag inte kunnat tala om vad jag önskar mig gör jag det ordentligt i år... Del I här

Dessa röda godingar hade jag tänkt mig skulle stå på önskelistan att knata runt i. Fly London gör så schyssta sköna skor. Men jag kunde inte hålla mig. De står redan på skohyllan... Oops.


HM Home

Linnepåslakan alltså. Högst upp på listan! Enkeltäcken, ljusgrå och två. Och ett dubbelunderlakan i linne, vitt. (Mamma, klicka på länken under bilden. Eller fråga Sammy om hjälp.)


Foto: Weronica

Alltså jag vet, jag är en trädgårdsnörd. Men jag gillar inte att rensa ogräs så helt förlorad är jag nog inte. Fast ett fikonträd vill jag ha. Det blir ju komplett samling i mitt glashus då: Olivträd, citronträd och ett fikon. Krukorna på bilden går inte heller av för hackor.


Foto: Inreda utreda

En skärbräda från Inreda/Utreda skulle sitta fint, kanske helst medium, men jag gillar alla.


Foto

Mmm, för den här... Men kolla med mannen oooom han redan hunnit slå till ;)

5 kommentarer:

Maria - Snickaregården sa...

Fina skor :) och en härlig önskelista. Kanske skulle göra en jag med så det snart är min dag. Ett fikonträd tycker jag skulle vara finemang att få.
Kram Maria

Kavallinskan sa...

Fina skor, gillar kilklack! Sänglinnet och skärbrädan vill jag också ha! :)
Kram viktoria

HEMLÄNGTAN sa...

Det är bra att vara tydlig så att familjen vet vad du förväntar dig utav din födelsedag :-)
Många finheter där, och ett fikonträd skulle jag också vilja ha (det är ju trots allt mors dag snart...).


Kram, Jenny

Helén i Vilrummet sa...

Så smart med att skriva ner vad man önskar sig när man kommer på något. För strax innan födelsedagen är allt som bortblåst.

Kram Helén

Min plats i solen sa...

Haha, jag är likadan. Kommer aldrig på vad jag önskar mig inför födelsedag och jul. Efteråt däremot. Då kommer jag på massor. Det kanske vore bra att ha en ständigt pågående lista. ;) Jag gillar din lista Cecilia och jag hoppas att din familj har kollat in listan också. ;)

Kram Lotta