17 maj 2013

om att vara lycklig av småheter.
Fredag. Äntligen fredag. Efter en jobbhelg är det så sjukt skönt med nästkommande lediga helg. Om fredagen dessutom infaller i maj och når temperaturer över 25 grader är jag lycklig hela dagen. Tänk om livet kunde få fortsätta lite okomplicerat ett tag. Behövs inget märkvärdigt, bara lite frånvaro av Större Katastrofer, då är jag mer än nöjd... Och nu är det fredag, livet är okomplicerat och jag är lycklig ända in i djupet av själen.

Mannen insisterade på att köpa amerikansk flankstek. Det gnisslar lite inombords över att köpa så långväga kött men kanske jag inte behöver bestämma allt här hemma :) Helt fantastiskt gott i alla fall. Salt och svartpeppar och jag är beredd att slicka tallriken. Salladen till tror jag är omöjlig att tröttna på:

Haricots vertes/feta/körsbärstomater/rostade pinjenötter/kalamata/blast till färsk lök/
fikonbalsamvinäger/olivolja/flingsalt/nymalen svartpeppar...

Nu kör vi helg!

5 kommentarer:

Johanna | Tillvaron.se sa...

Jaaa, helg!! Och vad gott det såg ut. Vi har också varit ute och grillat. Då är det sommar.

Petra / Popetotrora sa...

Ja, ibland behövs det inte mycket för att man ska vara lycklig. :) Ha en härlig fredag och helg!

Maria - Snickaregården sa...

Mer behövs inte för att livet ska te sig perfekt. Gott ser det ut dessutom. Trevlig helg
Maria

Min plats i solen sa...

Jag tror bestämt att vi får försöka få till en träff en dag och äta gott och prata om allt mellan himmel och jord. Två livsnjutare. :)

Kram Lotta

en matsked grejer sa...

JAAA. Det vore otroligt roligt. Har varit sugen på att träffa dig typ ett år eller så nu. Vi hade nog ett o annat att säga varandra skulle jag tippa :) Det får vi höras om! På riktigt. KRAM C