26 november 2011

rödbeta hjärta parmesan = sant.




Vad säga? Förälskelsen slog gnistor mellan de båda inblandade och resultatet var gott att smaka... Kokta färska rödbetor, en grabbnäve ruccola och massor av parmesan hyvlad över hela härligheten. Lite olivolja, flingsalt och nymald svartpeppar. Mer behövs inte till några skivor fläskfilé för att jag ska joddla.



8 kommentarer:

The Dress And Me sa...

Mums! Skicka gärna över lite till mig med.

annixen. sa...

Jösses vad det där såg gott ut! Älskar parmesan och rödbetor.

Och DIY pysslet nedan, vilket otroligt fint resultat! Ja, de där Lärkvistarna är så fina! Kommer nog finnas lite överallt hemma hos mig. :)

a piece of happiness sa...

Ja kanske man ska prova.
Om du joddlar till det kanske jag också gör det ;-)

Petra / Popetotrora sa...

Ja, rödbetor är ju så ljuvligt underbart gott! Jag tror jag skulle kunna äta hur mycket som helst av dom!!

Nina P sa...

Hej! Ser verkligen mumsigt ut! Snyggt foto!!
Kram Nina.

en matsked grejer sa...

Tack ni rara! Tja Nina jag borde sparka mig i r..en och lära mig Photoshop så jag kan fixa till ljusbalansen. Så trist att fota i allt mörker när alla foton blir så gula och lätt lite suddiga för att slutartiden blir för lång utan blixt ökad ISO till trots.

Fru Westman sa...

Sv: Jag verkar ha ett väldigt alldagligt ansikte för jag får väldigt ofta höra att jag är lik än den ena och än den andra... :)
Eller så har jag en massa släktingar som jag inte har koll på... :)

Det ser väldigt smaskigt ut det där!

Fortsatt trevlig helg!

Husmusen sa...

Oj oj oj!! Det vattnas i munnen :) NU vet jag precis vad jag ska göra med mina rödbetor som ligger i kylen och väntar, tack för tipset!!
Kram Marita