9 november 2011

skönt när saker får en plats.
Den här grabbens koppel har ständigt hängt på de få krokarna vår minimala hatthylla har att bjuda på. I vägen, så att det blir krångligt varenda gång man vill hänga upp en jacka. Plocka in i skåpet när det ska användas sisådär fem-sex gånger per dag? Skulle inte tro det. Den som föreslår det känner inte oss!

Lycka när mannens föräldrar rensade vinden för att kunna extraisolera - en gammal träspann dök upp, bars in i hallen och blev kvar där! Har letat sockerlådor men inte hittat någon för pengar jag vill betala. Grämt mig över en grön apotekarnesläskback i trä jag inte köpte för att den var för dyr. Och sen bara dök den upp.

En av fördelarna med att ha en vinthund är man ju liksom bara måste scanna nätet efter vackra vinthundshalsband. De finns helt enkelt inte i djuraffärerna i whippetstorlekar. Med whippetens långa känsliga hals och nästan otroliga accelerationsförmåga är alla vanliga smala halsband bara att glömma: Whippet blir whiplash och det vore ju en katastrof, så jag offrar mig (he he) och handlar ett till.


6 kommentarer:

Yosofine sa...

Herregud så snygg!

Mia sa...

Lika snygg som en sockerlåda! Letar också efter något fint till hallen dock ej till hunden utan barnens alla vantar.

annixen. sa...

Grattis till fin träspann, perfekt nött och sliten! :)

Fru Westman sa...

Vilken tur!!! :) Det funkar ju perfekt! Och snygg är den också!

Jenny sa...

Supersnygg! Tror tom bättre än en sockerlåda, eftersom den var rund, passade bättre där!
Ha det gott, kram Jenny

Krutrut-Lisa sa...

Tipsar om Annas fina halsband:

minxdesign.se


Tack för rolig & fin blogg!

/Lisa, Gunda & Bibbi