29 mars 2012

att lura sig själv att det är fest.Ibland behövs det så lite för att nått ska kännas lite extra lyxigt. En alldeles hederlig latte fast i skål istället för glas eller mugg och några stänk kakao uppepå. Eller en maräng på skummet. Mmm. Det är för lätt att fastna i vardagsrutiner när det egentligen är så enkelt att guldkanta en smula. Äta mat framför en film tillsammans fast det är vardag. Fika i sängen med en kopp te och några ostiga kex en onsdagskväll. Duka med finporslin och höga glas en måndag... Kanske man ska skriva in i almanackan nu och då att det är guldkantsdags?!
Ikväll ska vi i alla fall fira. Lillsonen påminde i morse om att vi bestämt att vi ska fira allt dåligt och det var väl så det började när han väckte mig 7.24 och jag började mitt pass kl 7... Larmet var inställt på kl 6, påslaget, både volym och kanal fanns. *noterar ny klockradio på inköpslistan* Burger King ikväll blir bra. Med dippsås.

7 kommentarer:

Jenny sa...

Kanonbra! Att fira det dåliga ;) Ajaj, inte kul att vakna efter utsatt tid. Men även solen har fläckar ;) ;)
Jag har också varit på Zetas nyligen och oj, så mycket fint!! Tur att jag inte har trädgård, skulle bli alldeles tossig av alla fina växter!
Ha en mysig torsdagkväll, kram Jenny

FlickornaLundgren sa...

Mer guldkant åt folket helt enkelt :-)

Kram
/Anna

HEMLÄNGTAN sa...

Tuff start på dagen förtjänar verkligen ett bra slut på dagen.
Vi är alltför dåliga på att sätta guldkant på vardagen, ska bättre mig på det för det är verkligen ingen dålig idé.

Kram, Jenny

Sofie sa...

Det är verkligen viktigt att lyxa till vardagen lite ibland! Det krävs ju som du sa inte så mycket... För mig och min man är det jätteviktigt och något vi har blivit ganska bra på, att fira med små medel. Livet blir så mycket roligare då :)

Vardag och flärd sa...

Aj, du försov dig! Ja, det finns alltid nåt att fira och det SKA man göra, det är så roligt.
Kram Eva

annixen. sa...

Guldkant på vardagen! Tack för alla enkla tips :)

Fyrskeppet sa...

Fira det som firas kan är min devis! Fina guldkant-tips också :). Trevlig helg!