1 mars 2012

å så gick startskottet för helgen.Vill bara meddela att jag inlett helgen, bara så ni vet alla ni som ska jobba imorgon. (Strör salt? Nej nej, inte jag.) Skulle kunna tänka mig att ägna en del av denna helg åt smaskiga skaldjur... som de ovan från vår bröllopsdag i somras. Kan också tänka mig att offra mig på att få en del rygg/nackmassage av mannen. Min plan är helt enkelt att peka lite på nickmuskeln som ligger som en uppsvullen trädgårdsslang på högersidan av halsen och lite fint påpeka att Totte Sjukgymnast sagt att den är synnerligen uppretad och kan behöva lite ompyssling. Man ska vara gift med nån snäll, annars kan det liksom va :).

Men just nu ska han få titta färdigt (och slita sig från sin nya älskarinna med silverfärgat skal och SSD-disk) på de två sista avsnitten på 24:s säsong 3 med mig och dessförinnan fixa nåt gott att dricka. -Det är ju trots allt fredagskväll...

3 kommentarer:

Fru Westman sa...

Åååh, vad härligt! Trevlig helg!

Yosofine sa...

Ha det så himla mysigt på din långhelg, med massa gott att äta och dricka! :)

Sofie sa...

Trodde först det var chorizokorvar i pannan, men förstod sen att det inte var det... Ser dock gott ut även fast jag inte gillar skaldjur! :)