25 mars 2012

min kopp te.Porslin som en viktig del av inredningen och livet vi lever varje dag -det är jag. Fint porslin förgyller vilken ruskig dag som helst och kan få vilken simpel kopp te som helst att bli lite extra. Först ut därmed är en kopp Blå Eld och min Edenask.
Dessutom är jag en sucker både för plåtburkar, gamla glasflaskor och ljuslyktor -måste helt enkelt vara med om vi ska snacka om min stil! Och min stil är temat för fabriken den här månaden... Ja, inte bara min alltså, utan alla medlemmars min stil.

Gammalt och nytt i gärna lite kul blandning, slitet och lite rent och rakt mer än gulligt och krusidulligt är nog väldigt Cecilia likaså. Några detaljer från hallen: En sliten gammal arvespann med Tintins koppel, detalj från hissgardinen som hänger ovanför, pallen bredvid och barnens hängare på väggen...Vill till slut bjuda på lite bilder från vårt glashus som är det bästa med hela vårt hus. Gammalt och nytt blandat om vartannat och gärna in med en bit trädgård i mitten av röran. Mixen av begagnat marktegel och de gröna aluminiumprofilerna kommer jag aldrig att tröttna på, inte heller på de visserligen nyköpta men för-länge-sen-designade Grythyttanmöblerna som utgör grunden i möblemanget. Morfars gamla slitna garagebord, två Adirondackkopior, olivträd och ljuslyktor nog att skicka Morsemeddelanden till månen. Det är min kopp te.
Andras tekoppar kan beskådas hos Inspirationsfabriken

3 kommentarer:

Jenny sa...

Mycket fint!
Kram Jenny

Vardag och flärd sa...

Så mycket fint du visar! Vackert porslin är - vackert! Och gamla bruksföremål i trä är underbart. Söndagen bjöd på fantastiskt vårväder hos oss, idag ligger dimman tät och det var frost inatt.
Kram Eva

Tatjanis sa...

Vilken trevlig blogg & härlig stil. Ahh posrlin - underbart. Finfint liksom. Å som gjort för feelgood! Nu tar jag min favoritkopp o tar en te i solen. Tack för inspirationen :)