15 mars 2012

dagens JAG VILL HA.Idag är jag svårtillfredställd. För dagens JAG VILL HA går liksom inte att få fatt i för tillfället... En tur med Mannen i solen i hans sommarbil med nervevade rutor, hjärtat fyllt av lycka och med semesternagellack. Och Mannen som blinkar lite åt mig ibland, med varma ögon.
Rosor stora som tennisbollar av den ljuvliga Constance Spry, perfekt runda, med tusen av de ljuvaste kronblad. (Fast den där skulle också kunna vara Queen of Sweden som visserligen inte är riktigt lika stora men istället blommar sommaren lång..)
Och till sist vill jag lufsa på kaprifolstigen ner till båten på Tjärnö... Det här ligger precis nere vid havsviken och dessa korta meter omsluts man av kaprifolens ljuva doft för att sedan kliva ner på stranden och doften av hav... Ge mig, nu. Eller lite tålamod...


7 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Allt låter så vackert och det är ju härligt att ha något så fint att se fram emot! Vips så är du där!
Kram Eva

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Åhh, jag vill också ha, fast inte din man och bil förstås ;) .. men Sommar och rosor och så tar jag min egen man till en solnedgång och tittar på den med honom.

Kram Victoria

HEMLÄNGTAN sa...

Underbara Bilder som verkligen andas sommar!!! Den rosen var ju helt underbar, så vacker!!! Vi ska anlägga en rosenrabatt framför vår terrass i sommar så jag är ute efter någon riktigt fin och långblommande ros. Färgen är ju svår, jag vill ha rosa och min man vill ha röd... vi får väl ta en helt annan färg så att det blir rättvist ;-)

Ha en fin fredag!
Kram

AE sa...

Vilka härliga bilder!! Ja, sommar vill vi ha - NUUUUUUUUU. Fast vi får kanske fortsätta att uppskatta våren innan...
SV. Tack för din kommentar på min blogg!
Anneli

Suz sa...

Sommarkänsla så det skriker! Härligt, men tålamod får vi ha. Trots det vill jag också ut i cabben, bredvid mannen och njuta långa härliga turer med vinden i håret och en skön sommarvärme.
Ha en härlig helg, och ha tålamod - sommaren kommer också:)
Kram Suz

Happy Gunhild sa...

Man riktigt känner dofterna och vinden i håret. Sommar, kom hit! :)
På sensommaren 2011 köpte vi en liten båt som maken håller på och fixar i ordning, men vi hann aldrig få den klar och sjösätta den då. Längtar efter att packa en fikakorg, filt, sommardeckare och lägga båten i vattnet. Styra mot en ö och bara njuta!

The Dress And Me sa...

Åh, Tjärnö!!! Längtar!