22 maj 2013

lyxmackor, (fast egentligen kylskåpsrester).




Jag gillar matrester i kylen som går att trolla med! Lite överblivet grillat finkött fick bli huvudrollsinnehavare i kvällsmaten nyligen innan vi båda hastigt och lustigt gick över till nån variant av lchf... Man skulle ju kunna tänka sig att hälla på nån ingrediens som skulle få dem att se lite roligare ut... Kanske lite hackad persilja, eller röd chili?!


Lyxmackor (fast egentligen kylskåpsrester)

Bred rostmackor med nån god färskost, här en kantarellvariant
Lägg på strimlade köttrester, svartpeppra
Några tunna skivor Brieost som kronan på verket
Skjuts in i ugnen tills allt blivit varmt och smält lite lagom
Serveras med en schysst sallad

2 kommentarer:

Johanna | Tillvaron.se sa...

Gottgott!

Min plats i solen sa...

Hjälp, så gott! Och jag som älskar Brie. Skulle kunna äta en hel om dagen om jag vore helt utan skam. ;)

Kram på dig