5 juli 2011

att ha lite tur.Tänkte jag skulle prova blogga från Iphonen så här sittandes med fötterna i vädret i solen efter att nyss ha svept en latte som grädden på moset efter en smaskig sillunch. Jag har lite svårt att träffa rätt på bokstäverna nybörjare som jag är i Iphonebranschen, men det kanske blir bättre med tiden?!


Ska strax åka och hämta ett skrivbord som jag lyckades komma över i en rysare i eftermiddags. Hittade ett jättecoolt skrivbord med grön lucka och lådfronter på en stor loppis, gick för att fråga vad det kostade, frågade en kvinna som med buller o bång flyttade runt bland möblerna - fel person, hon jobbade inte där... Så medan jag letar rätt på nån som faktiskt jobbar där lägger hon beslag på skrivbordet... Hon letade tydligen möbler till en filminspelning! Blev för sur för att fråga vilken. Till slut övergav de i alla fall mitt skrivbord, ha!

Bildbevis kommer, om de inte sålt det till någon annan märkvärdig filmmänniska medan jag åkte och hämtade takräcke ;).

4 kommentarer:

a piece of happiness sa...

"till någon annan märkvärdig filmmänniska" Då tänker jag genast på Ingemar Bergman. Men det kan ju finnas fler ;) för han är ju död och begraven. Vad vad det för loppis? Var den i stan? LiseLotte

Mia sa...

Det låter som du hittat ett riktigt fint skrivbord. Hoppas att igen var så fräck och tog det när du hämtade takräcket för jag är väldigt nyfiken på att se hur det ser ut.

Trevlig kväll
Mia

Fru Westman sa...

Vad duktig du är - både som har kommit iväg på loppis och bloggar med Iphonen.
Ska bli kul att se skåpet! :)

millandante sa...

Hihi... ibland råder djungelns lag på loppisarna...:o Håller tummarna för att du fick med dig det hem!!

Fick nästan en lite tår i ögat då jag läser om Tintin och att han grät högt då ni lämnade honom en annan gång, skönt att ni slapp det nu!!!

KRAM