11 juli 2011

sneak peak.


Fixeri pågår! Hoppas kunna fota det färdiga resultatet innan ljuset försvinner ikväll. Förresten är det en låda från skrivbordet jag höll på att förlora till några smått fräcka människor som samlade möbler till en filminspelning som syns på bilden.Pyssel är smittsamt. Unge herrn blev inspirerad!

2 kommentarer:

Yosofine sa...

Det är inte helt optimalt kan jag säga.. T ex får jag lägga till text i efterhand via bloggen. Men det du kan göra för att skicka bilder till bloggen är att du går in under Bloggers Inställningar--> Epost och mobil-->Alternativ för inlägg. I rutan skriver du ett hemligt ord och sen spara. Välj en bild du vill lägga upp, skicka den som epost till den blogger-mailen (lägg till mailen i kontakter, smidigt!) och sen är det klart! Hör av dig om det inte skulle funka så kan jag se om jag hittar sidan där jag lärde mig. :)

Kram

Yosofine sa...

Hej igen! Jag och min sambo klurade ut hur man kan få bort rutan när man bloggar från BlogBooster. Tyvärr kunde jag inte posta html-koden här, men jag gör ett inlägg om det så kan du testa!

Kram