Har sagt det förr: Jag skulle kunna leva på choklad, lakrits och latte. Hittade ett Leila-recept på Lakritsmainerade bär med vaniljpannacotta som jag blev tvungen att prova. Att hitta en lakritsstång eller lakritsarom på Ica Maxi gick inte, men nöden har ingen lag. -Turkisk peppar botar det mesta.
Krossade lakritsen, ner i en kastrull med vattnet, men minskade mängden socker till hälften, sjöd lite och till slut löste det sig.
Alltså, det här var sjukt gott... Om ni provar, bjud gärna hem mig.
9 kommentarer:
Jag är verkligen ingen lakrits-lover egentligen, men detta lät så spännande att det måste jag nästan testa!
Åh, det lät ganska gott. Undrar om det kan slå turkiskpepparvodka??
Mums!!
Åh det lät gott. Förra året köpte jag konstant på mig Yoggis jorgubb/lakrits som var så god. Men nu har jag inte sett den på länge.
Jag blir ju nyfiken på det där samt var man skulle kunna köpa lakritsstång.
Oj vilket spännande recept, ja jag älskar ju lakrits så... :-)
Kram Elina
Vilket härligt recept.Lakris är ju bara så gott.Ha en skön onsdag.Kram Rita ♥
Ååå vad gott det ser ut! Det är väldigt sällan jag gör efterrätt men den här är verkligen värd att testas.
Ha en fin kväll!
Jenny
Tack för tipset! Detta måste provas.
Det låter jättegott! Har du besökt lakritsroten på sveavägen 107 i Stockholm. De har nämligen ett lakrits te som smakar sååå gott.
Åh vad gott, det ska provas. Snarast!!
Skicka en kommentar