17 november 2011

åsså svamp.

Skogskäk serverat med skogsgröna glas


 Vi äter ju en del svamp här hemma. Mest varje dag, men det har ju knappast undgått nån av er som läser här lite nu och då.

Det här var en finfin variant: 

Vild köttfärssås - inte som hemkunskapstanten lagade den

Köttfärs -bryns
Massa svamp -färsk
Gul lök -bryns med svampen
Kinesisk soja
Timjan
Mortlade enbär
Balsamvinäger
Lite svartvinbärssaft
Grädde
Salt & peppar

Serveras med tagliatelle eller ännu hellre papardelle och en schysst sallad!



Kryddburkar i en låda är toppen, överskådligt och bra.





Mums!

3 kommentarer:

Anna -Dagaravlycka sa...

Håller med! Supergott med svamp :-)

Hoppas att allt är bra annars!
Kram
/Anna

a piece of happiness sa...

Sådär har jag också mina kryddor ;-)

Att vara någons fru sa...

Men jävlar i min lilla låda vad gott!