18 april 2011

grabbväggar del 4. nu börjar vi komma nån vart...

made of: gary larson


Efter lång och trägen kamp (grabbväggar, del 1, del 2 & del 3) börjar vi bli beslutsmässiga vad som ska smällas upp på grabbarnas väggar! Blir nästan tvungen att köpa hem en sån där stor Pommac-flarra i nyårstappning för att fira att vi är överens.

Den långhårige sonen som ska fylla 14 vill ha en fondvägg med Gary Larsons seriestrippar. Både jag och hans far blir lite lätt nostalgiska och stolta då vi sedan årtionden älskat den bisarra humorn i The far side. Han gillar nått som vi gillar! Planen är att köpa ett album vi ännu inte plöjt, scanna in sida efter sida och sätta ihop till en egen tapet som vi sedan beställer av Mr Perswall.

Lillebror vill inte vara sämre så han har bestämt sig för samma koncept men med Herman Hedning... Hoppas kunna hitta tillräckligt många sidor för att ihop nått utan svordomar och allt för grova skämt. Råa skämt, ja visst det går bra då har du kommit till rätt familj, men allt har sina gränser...Ur Herman Hedning


Nu har vi nått att bita i! Bilder hur det blev kommer... så småningom.

Tillägg: Eftersom detta inlägg hänger kvar på "topplistan" i högerkolumnen månad efter månad verkar ju ämnet intressant :) Så här blev resultatet!

2 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Världens bästa idé ju!

HEMLÄNGTAN sa...

Tittar in lite snabbt bara för att svara på din fråga. Mailade Lisbeth Dahl och frågade om faten och de ska helst inte diskas i maskin.

Kram, jag tittar in här snart igen!