19 mars 2012

pimpade räkor med pasta - nått att slicka av tallriken...



Ibland slår snilleblixten till. Var så grymt skaldjurssugen förra veckan och dessutom var det som alltid lite tidsbrist -vad vi nu än ska äta måste det gå snabbt att fixa. Kom att tänka på Jamie Oliver-räkorna vi åt i somras -visst skulle väl de bli som en liten dröm till en hög färsk pasta? Sagt och gjort, ovan nämnda recept fast med hederliga frysräkor och med lite extra olivolja och större smörklick än vanligt så att det blir lite mer smak att smitta ner pastan med. Ho, ho, rätt upp på topplistan över snabba gourmeträtter! Lite avokado till satt rätt fint. Fuska inte med citronhalvan bara, den ska grillas i ugnen med räkorna innan den pressas över...




Jag slickade tallriken... I say no more.

5 kommentarer:

Fyrskeppet sa...

Å, jag gillar verkligen såna här rätter. Enkelt, smakrikt och ljuvligt gott. Kommer att prövas!

Rebeccas DIY sa...

Är det så grymt gott alltså? Måste testas! Mina salta citroner får ligga och gôtta sig några veckor till, anvisningen var ju att de var bäst efter tre månader, så vi får vänta med spänning till början av april. Då lovar jag att ge ett utlåtande :)
Ha en underbar dag!

Anna/Rackarungar sa...

Den där Jamie han kan han... Mums!

HEMLÄNGTAN sa...

Låter jättegott!!! Och snabba maträtter är viktigt nu när man vill ha så mycket tid som möjligt för trädgårdsarbete. Man kanske skulle kanske investera i ett utomhuskök...

Ha en fin och solig dag!
Kram!

bokhyllan sa...

Mums! :)