4 september 2011

in love i förpackningar II.
Det här är den snyggaste läskflaskan jag vet. Och den godaste. Varför vill man ens tillverka andra flaskor än den här? Jag faller som en fura när jag ser nått så här snyggt, och KUL! Allt är snyggt: formen, etikettens vågiga kant, färg och typsnitt. Dessutom snackar vi återvinning, eftersom den har skruvkork. Och som om inte det räckte för att man ska sträcka ut handen och välja denna lilla rara flaska så...
... är etiketten mönstrad även på baksidan. Med citroner så klart. Och har man en Iphone i sin snygga kasse (som man fått av raraste vännen) kan man föreviga alltihop trots att kameran ligger kvar hemma! Fast flaskan fick följa med hem -den ska innehålla hemgjord cider i höst har jag tänkt. Ska nog köpa en hel back citronläsk bara för att få snygga flaskor med skruvkork. Det är till och med billigare att köpa det än tomma flaskor för ändamålet på Ikea eller liknande...

Summa summarum: I'm impressed. Designern till den här flarran vill jag se mer av. Bums.

8 kommentarer:

millandante sa...

Förstår dig precis!! Superfin! Sånt gillar vi:)

Gillar din bricka i inlägget morgonlyx, har den tapeten på en väggsnutt och gillar den väldigt mycket, var har du köpt brickan??

Kram

popetotrora sa...

Ja, verkligen tjusig! Citronerna på insidan var verligen pricken över i:t. :)

en matsked grejer sa...

Brickan köpte jag för flera år sen hos en färghandlare som också sålde Rörstrandsmuggar med samma motiv -ett Linnétapetmönster :)

Kram Cecilia

Elina sa...

Snygg flaska, och den ser verkligen god ut, läskande liksom. :-)

Kram Elina

Hildas hem - Sofia sa...

Den där har jag aldrig sett. Men jag håller med dig om att den är väldigt snygg, det är också väldigt bra med skruvkork - när man gör egen saft är det värdefullt med flaskor som har kork :)

Jag önskar dig en fin måndag!
Kram Sofia

Yosofine sa...

Gillar verkligen flaskan jag med! =)

Det har nog ordnat sig med Photoshop, verkade vara i Lightroom där jag importerar bilderna som det hade knasat till sig lite. Efter sökande på nätet så har jag nog lyckats fixa det. Skam den som ger sig!

Kram

Anonym sa...

Har sett såna men inte testat!Finns dom att köpa i Vässan?
Apropå förpackningar, snygga sådana . Här har du en till som är svag för sånt.
Kram
magZ

Ps Beklagar sorgen efter din goa morfar.

en matsked grejer sa...

Fikade ut i Skultuna, på mässingsbruket vid Fabriksoutleten. De hade två smaker.
Tack Maggan!
Kram Cecilia