16 september 2011

slow fox som livsrytm.

Är lite nyfiken på den här boken, jag som helst vill att mina rabatter ska blomma året innan jag planterat dem. Behöver nog träna på att bli lite mer slow. Inte för att allt jag gör går så fort, men det är snarast med otålighet jag gör något sakta istället för med ro. Det får helt enkelt bli nått att sträva efter framöver, precis som mitt mål att leva med tacksamhet som livston... Ja, så får det bli.

3 kommentarer:

Fru Westman sa...

Hmmm, låter som en bok för mig. Tålamod är inte min grej... :)

Trevlig helg!

Kram Linda

Jenny sa...

Oj, det har bloggats flitigt sen jag sist var här ;)
Jag älskar också Granit! Jag förstår och har också skifttider, så varannan vecka är det gooda frukostar och varannan slänger jag ner en macka i väskan till morgonfikat på jobbet...
Jag köper också nya, härligt doftande medel och grejer så jag ska få lite städinspiration, inte direkt Maison bell, men ändå.
Och härlig inspiration till etiketterna till burkarna! Jag har för tillfället vita etiketter eller Granits gammeldagsa (hihi, heter det så...)dymo!
Ha en mysig helg, kram Jenny

Fiffiga Systrar sa...

Den boken låter spännande! Att göra saker med tålmodighet och ro är inte alltid det lättaste! Oftast vill man som sagt att det ska vara klart redan innan man stuckit ner spaden i jorden... till exempel.

Kanske skulle inhandla den boken... hmm...

Ha en god natss sömn!

Kram Fiffiga