23 september 2011

nödbröd.
Ibland kommer sådana där dagar hemma hos oss då Ingen lyckats få fram något bröd ur frysen. Det händer väl aldrig hemma hos er andra? Förhoppningsvis finns det i alla fall lite fryst rostbröd att ta till. Gillar egentligen inte att pula i mig en massa snabba kolhydrater till frukost men vad gör man väl om nöden kräver?! Det är ju inte alls gott... nej nej.

Rostmacka med Bregott, skivad avokado med lite flingsalt och en massa ärtskott är ruskigt gott. Bara så ni vet.Är glad att hysterin runt ESBL har ebbat ut vilket innebär att man kan köpa ärtskott i affärerna igen. Tycker att det blir lite snedvridet när man slår ut en hel bransch utan att man ens vet om det gör någon nytta för att ett fåtal människor (självklart väldigt tragiskt) avlidit av en bakterie. Varför förbjuder man då inte cigaretter eller alkohol som dödar och skadar många varje dag? Eller sätter upp tågbommar i alla de bostadsområden med en tågövergång mitt bland husen som faktiskt saknar dessa? -En liten fundering om perspektiv, politiker och mekanismerna under ytan hur man fattar beslut bara...

4 kommentarer:

Yosofine sa...

Jag bara älskar rostmacka! Helst med marmelad och ost på, men din variant var ju hur lyxig som helst!

Hu vad läskigt med sonen och så skönt att det inte var någon fara! Man är inte kaxig när det händer med något..

En överraskning, åhå vad spännande! Blir galet nyfiken!! =)

Kramar

Rebeccas DIY sa...

Den mackan såg ju grym ut!
Håller med angående bakteriehysterin, och som vanligt har media en stor del i det hela. Sen reagerar folk med sann fårskocksmentalitet:)
Ha en skön fredag!

Fru Westman sa...

Det ser verkligen gott ut!!

Trevlig helg!

Kram Linda

Att vara någons fru sa...

Mmmm det ser ljuvligt ut!