18 september 2011

oh la la, en ny favoritförfattare.

Den här boken kära ni, den är nått att bita i! En riktigt riktigt tjock bok - me like - med riktigt riktigt välskrivna spännande sidor där slutet inte är alldeles förutsägbart - me like igen. Visst gillar jag böcker av Camilla Läckberg, Liza Marklund och Viveca Steen. Men. Stieg Larsson smäller för mig betydligt högre i författarskicklighet. Denna brud når väl inte riktigt ända dit men även halvvägs till de högsta höjderna kan vara högt nog att höja sig över de flesta!

Det är en sånn där bok som är så bra att jag måste titta upp ur boken en liten stund och mysa i några sekunder för att jag hittat en ny författare jag V-E-R-K-L-I-G-E-N gillar. Allt vad denna författare producerat kommer jag att leta rätt på med ljus och lykta...


Det har blivit väldigt mycket inlägg från mobilen senaste veckan. Bot och bättring kommer en bit in i nästa vecka när jag har några lediga dagar. Det kliar i kamerafingrarna nu! Vi har haft rejält med happening på familjefronten med påfyllning och frånfall i familjestocken och så där väldigt jämn födelsedagsjubilar.... Livet helt enkelt. En del saker får plats, andra inte. Precis som sig bör!

3 kommentarer:

popetotrora sa...

Kul med boktips! Detta skall jag utforska lite noggranner. :-)

millandante sa...

Åh vad det är härligt när man hittar nya författare och böcker!! Ska kolla upp denna jag också, tack för tipset!

Kram

Fru Westman sa...

Åååh, det låter intressant! Ska lägga till den på boklistan! :)

ha en bra måndag!

Kram Linda