7 april 2011

fira allt som firas kan.
Lustigt hur det kan vara - på vissa områden är jag hur organiserad och strukturerad som helst och på andra inte. När det kommer till påskpyntning brukar jag vara hopplöst sent ute, varje år samma visa. Det är lika snopet varje gång. Påskpynt efter påsk gör sig liksom inte på samma sätt som tiden strax innan. Förväntan inför en långhelg med god mat och gemenskap med familj och vänner är ju signalerna som sänds. Men i år tänkte jag bryta mot trenden!


Vi har bestämt hemma hos oss att vi ska fira mera. Fira det bra, fira det dåliga. Om det dåliga firas med nått trevligt blir det ju genast mindre dåligt, eller hur?! Grabbarna fattade vinken på det området fort kan jag säga. Så nu firas det ofta hemma hos oss, och så vill vi ha det!
De fina små påskliljorna kom en rar vän förbi med häromdagen. Är äntligen på bättringsvägen efter tre veckors däckande av influensa och lunginflammation. Blir yngre och yngre för varje dag som går, från kärring till snärta ;). Nästa vecka tänker jag tillbringa på jobbet och då är jag förhoppningsvis tillbaka på typ 34.


Har med andra ord haft orsak till ett ändlöst firande i veckorna tre. Vad ska vi hitta på för ursäkt för nått extra mysigt ikväll?

5 kommentarer:

Fru Westman sa...

Vilken härlig inställning. Det firas alldeles för lite!! :)
Jodu det där med påskpynt springer fort förbi. Bra tänkt att ta fram det i god tid! :)

MARÄNG FORM sa...

Vilka fina ägg! Jag ska också försöka börja med påskpyntet snart. Får se hur det går :)
/Elina

Fröken Randig sa...

Det låter bra det. Lika bra att fira det mesta, vardagen blir ju lite roligare då. Kram

Att vara någons fru sa...

Heja firande! Mer sånt :)

FaB Keramik sa...

Jag håller med dig, det finns alltid något att fira.
Skönt att du börjar pigga på dig, lunginflammation låter helt sjukt jobbigt.
Jag ska fira att snön börjar ge sig i trädgården, några plättar kvar bara - och att hönsen fick gå ute och picka i solen, fast inte lilla kycklingen och mamman än.
Ha en härlig helg!
Kram Frida